domain-transfer

Al mijn domein-namen had ik al tijden in beheer bij ‘TransIP’, een prima provider voor domein-registratie en dns-hosting. Met behulp van hun API kon ik zelfs heel makkelijk cert-bot voor Let’s Encrypt regelen. Mooie wild-card certficaten voor mijn verschillende bosz.* domeinen.

Maar bij het opzetten van mijn nieuwe hosting-plan er ook maar voor gekozen om alle domeinen te verhuizen naar diezelfde provider. Eerst een domein om te testen (thebosz.com zelf), en nu bosz.com & bosz.org gedaan zijn volgt de rest. Opvallend is dat bosz.nl eigenlijk instant gaat, maar de andere domeinen zeker een week nodig hebben. Het heeft ook geen haast, de verloopdatum lag overal nog in 2022.

Nog 1 domein bij TransIP waarvan ik zijn zijn toekomst nog moet bepalen. Maar voor de rest hopelijk wat bezuinigd op de jaarlijkse verlengkosten….