TheBosz.com

TheBosz.com WordPress Sites

Helsinki

Posted by Ralf Bosz August - 12 - 2011

Toen de vriend van mijn zus samen met haar vertrok naar Helsinki Finland om daar bij FC Jokerit te gaan voetballen volgden mijn ouders snel om ze eens op te zoeken. Zij waren zo gek om met de auto (tot 2x toe zelfs) de trip naar Helsinki te maken. Ik koos in de zomer van 2001 voor de makkelijke manier en vloog met de KLM in iets meer dan twee uur naar de hoofdstad van Finland. De digitale camera ging natuurlijk mee en 221 foto’s waren het gevolg.
Met de ervaringen die had opgedaan in deze hoofdstad maakte in eerst een snelle pagina aan de hand van een layout die ik gemaakt had voor mijn vakantie later dat jaar naar de VS.
Echter had ik nooit verwacht dat ik binnen een maand al meer dan 100 bezoekers langs kreeg, een aantal wat alleen maar toenam toen Finland.pagina.nl mij als link naar Helsinki opnam. Tijd voor een nieuwe opmaak, de opmaak die de site nu nog steeds heeft.

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube